TIPY NA DÁRKY PRO TĚHOTNOU

Nevíte si rady s dárkem pro těhotnou partnerku, dceru, kamarádku nebo kolegyni? Nechte se inspirovat našimi nápady na dárky pro těhotné.

 

Tip číslo 1: pro bezbolestný porod

Určitě doporučujeme ověřenou zdravotnickou pomůcku Aniball. Přispěje nejen k fyzické, ale i psychické pohodě při porodu. Aniball doporučují pro předporodní a poporodní cvičení nejen duly, porodní asistentky, ale i lékaři – porodníci. Každá nastávající maminka ocení možnost se v klidu připravit, vše si vyzkoušet a získat potřebnou sebedůvěru pro porod, která je základem pro hladký průběh porodu.

Aniball … pro snazší porod

cena 1240,-Kč

5D3_5616-Edit-Ver3

Tip číslo 2: Šperkem nic nezkazíš

Každé ženě určitě uděláte radost i pěkným šperkem. Těhotenská rolnička neboli mexicka bola, má svůj původ v Mexiku, kde zdobí těhotné ženy již několik století. Těhotné maminky ji nosí na svém bříšku. Při chůzi vydává jemné, uklidňující a harmonizující zvuky, které miminko vnímá již od 20. týdne. Vzniká tak krásné a kouzelné propojení mezi maminkou a miminkem. Tento „šperk s duší“ ocení určitě každá těhulka.

Těhotenská rolnička

cena od 349,-Kč

 ROLNICKA WEB0017

 

Tip číslo 3: Pro pozitivní mysl

Radost určitě uděláte i afirmačními kartičkami, které dokáží pozitivně nasměrovat mysl ke krásnému porodu :)

Afirmační kartičky

Cena 69,-Kč


duveruji svemu telu             me dite se narodi         verim v prirozeny prubeh         

 

Tip číslo 4: Něco z péče

Ideálním tipem nejen na léto je námi vyzkoušený 100% přírodní deodorant Natural Veil - krystal alunitu, který vás překvapí nejen svým všestranným využitím, ale i dlouhotrvajícím účinkem.

Vhodným dárkem pro těhotnou mohou být i pohodlné nízké těhotenské kalhotky, které mají komfortní střih,netlačí na bříško, přizpůsobí se jeho velikosti a zajišťují pohodlné nošení.


 

Tip číslo 5: Něco na pití

Milou pozorností může být čaj z maliníku. Třísloviny obsažené v čaji mají příznivý vliv na průběh druhé doby porodní. Mohou také vyvolat stahy dělohy a napomoci tak zejména ženám, jejichž předpokládaný termín porodu už uplynul.

 

Všechny tyto úžasné věcičky najdete na www.aniball.cz/obchod a na www.tehotenskarolnicka.cz.